A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотниківська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Сторінка на стадії наповнення

Дата: від до Скинути

24 жовтня - Всесвітній день боротьби з поліомієлітом

24 жовтня - Всесвітній день боротьби з поліомієлітом

24 жовтня - Всесвітній день боротьби з поліомієлітом Щороку 24 жовтня відзначається Всесвітній день боротьби з поліомієлітом (WORLD POLIO DAY),  заснований за ініціативою міжнародної неурядової організації Rotary International з метою привернути увагу світової спільноти до проблеми захворювання на поліомієліт та завершення більш як 30-річної боротьби за викорінення цього небезпечного захворювання  на всій планеті.

07:15 24.10.2019

19 жовтня  у Марійському духовному центрі «Зарваниця» відбулася 7 професійна проща соціальної сфери, яка традиційно відбувається напередодні Дня соціального працівника .

19 жовтня у Марійському духовному центрі «Зарваниця» відбулася 7 професійна проща соціальної сфери, яка традиційно відбувається напередодні Дня соціального працівника .

19 жовтня  у Марійському духовному центрі «Зарваниця» відбулася 7 професійна проща соціальної сфери, яка традиційно відбувається напередодні Дня соціального працівника .

14:05 22.10.2019

12 жовтня в приміщенні стадіону "Колос" проводились командні змагання з шашок.

12 жовтня в приміщенні стадіону "Колос" проводились командні змагання з шашок.

Відділ культури і туризму, спорту та охорони здоров'я Теребовлянської районної державної адміністрації в приміщенні стадіону "Колос" провів командні змагання з шашок в складі трьох осіб серед учнів 8-11 класів загальноосвітніх шкіл району, присвяченних Дню Захисника України. 

21:14 21.10.2019

Ірина Дубиківська провела тренінг для фахівців відділів ДРАЦС Тернопільщини та Івано-Франківщини

Ірина Дубиківська провела тренінг для фахівців відділів ДРАЦС Тернопільщини та Івано-Франківщини

Ірина Дубиківська провела тренінг для фахівців відділів ДРАЦС Тернопільщини та Івано-Франківщини Змінюємося та стаємо кращими разом! Фахівців відділів державної реєстрації актів цивільного стану Тернопільської та Івано-Франківської областей об’єднав мотиваційний тренінг, який відбувся 21 жовтня у м. Тернопіль. Провела навчання начальник Управління державної реєстрації актів цивільного стану Департаменту державної реєстрації та нотаріату Міністерства юстиції України Ірина Дубиківська.  В інтерактивній формі учасники тренінгу шукали шляхи вдосконалення роботи, обговорювали тонкощі взаємодії з центрами надання адміністративних послуг та органами Державної міграційної служби, роботу з електронними реєстрами, запобігання порушенням законодавства тощо. Втім, знайшли час не лише на робоче, а й на особисте: турботи працівників, мрії, подорожі.  Зауважимо, метою подібних тренінгів є  мотивація працівників відділів ДРАЦС на професійний розвиток, самовдосконалення та набуття комунікаційних навичок.  Головне територіальне управління юстиції у Тернопільській області 

18:29 21.10.2019

Сьогодні у Золотниківській ЗОШ І-ІІІ ступенів були проведені заходи: бесіда "Поведінка з незнайомцями" та  інформаційно-просвітницька хвилинка "Людина - не товар"

Сьогодні у Золотниківській ЗОШ І-ІІІ ступенів були проведені заходи: бесіда "Поведінка з незнайомцями" та інформаційно-просвітницька хвилинка "Людина - не товар"

У рамках відзначення в області Європейського дня боротьби з торгівлею людьми у Золотниківській ЗОШ І-ІІІ ступенів були проведені такі заходи: бесіда "Поведінка з незнайомцями" для учнів 1-4 класів, інформаційно-просвітницька хвилинка "Людина - не товар" для учнів 5-8 класів та з учнями 9-11 класу переглянули короткометражний документальний фільм "Життя на продаж".

17:38 18.10.2019

Сьогодні проходила вулична акція «Впливай на бюджет своєї громади!»

Сьогодні проходила вулична акція «Впливай на бюджет своєї громади!»

В ході заходу мешканці громади отримали актуальну інформацію та консультації з бюджетних питань, а також змоли залишити свої пропозиції до бюджету громади на наступний рік. Організатором акції, виступає громадське партнерство «За прозорі місцеві бюджети!». В нашій громаді ця акція проходить в рамках проекту «Доброчесні громади», за підтримки програми DOBRE.

21:08 17.10.2019

Інтеграційний захід з головою «Турнір з міні – футболу. Шашковий турнір» присвячений  «Дню Захисника України»

Інтеграційний захід з головою «Турнір з міні – футболу. Шашковий турнір» присвячений «Дню Захисника України»

11 жовтня 2019р. у приміщенні Соколівської ЗОШ І-ІІ ступенів відбувся інтеграційний захід з головою «Турнір з міні – футболу. Шашковий турнір» присвячений  «Дню Захисника України».  Даний захід був проведений в рамках проекту "Голос громади в місцевому самоврядуванні", який впроваджує ФРГО «Західноукраїнський ресурсний центр», регіональний партнер програми USAID DOBRE в Тернопільській області.

15:30 15.10.2019

У Котузівській бібліотеці відкрита виставка "Де козак там і воля" і "Діво пресвята мати всіх матерів пригорни до серця всіх своїх синів"

У Котузівській бібліотеці відкрита виставка "Де козак там і воля" і "Діво пресвята мати всіх матерів пригорни до серця всіх своїх синів"

З 10 жовтня по 17 жовтня 2019р. у  Котузівській бібліотеці відкрита виставка "Де козак там і воля" і "Діво пресвята мати всіх матерів пригорни до серця всіх своїх синів"   присвячена "Дню Захисника України та Пречистої Божої Матері".

13:20 14.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь