A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотниківська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Сторінка на стадії наповнення

Дата: від до Скинути

Повідомляємо підприємства, організації та установи, щодо виставково-ярмаркових заходів, які відбудуться у 2020 році.

Повідомляємо підприємства, організації та установи, щодо виставково-ярмаркових заходів, які відбудуться у 2020 році.

Золотниківська сільська рада повідомляє підприємства, організації та установи щодо виставково-ярмаркових заходів, які відбудуться у 2020 році.   Детальніше можна ознайомитися за посиланням:

10:46 14.02.2020

конкурс місцевих ініціатив для розвитку громад, участь у якому можуть взяти  місцеві громадські організації, молодіжні ради, молодіжні групи, ініціативні групи з громад – партнерів Програми DOBRE ІІІ когорти.

конкурс місцевих ініціатив для розвитку громад, участь у якому можуть взяти місцеві громадські організації, молодіжні ради, молодіжні групи, ініціативні групи з громад – партнерів Програми DOBRE ІІІ когорти.

Західноукраїнський ресурсний центр – регіональний партнер Програми DOBRE у Тернопільській області оголошує конкурс місцевих ініціатив для розвитку громад, участь у якому можуть взяти  місцеві громадські організації, молодіжні ради, молодіжні групи, ініціативні групи з громад – партнерів Програми DOBRE ІІІ когорти.

12:45 10.02.2020

Представниками програми DOBRE 20 січня було проведено тренінг для Ґендерно бюджетної групи Золотниківської сільської ради

Представниками програми DOBRE 20 січня було проведено тренінг для Ґендерно бюджетної групи Золотниківської сільської ради

Національний Демократичний Інститут (НДІ) є одним із виконавчих партнерів Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)».

14:10 21.01.2020

Обрано проекти переможці  громадського бюджету на 2020 рік

Обрано проекти переможці громадського бюджету на 2020 рік

   24.12.2019 р на засіданні Комісії з відбору проектів громадського бюджету Золотниківської ОТГ обрано 2 проекти переможці громадського бюджету - Проект №1 – «Затишний сон для дітей» та проект №3 – «Дитячий майданчик - місце щасливого дитинства». Ці проекти буду реалізовані у 2020 році за кошти місцевого бюджету. Детальніше про результати голосування можна ознайомитись за посиланням: http://zolotnykivska.gromada.org.ua/proekti-scho-peremogli-u-2019-roci-1577275799/ Детальніше про проекти за посиланням: http://zolotnykivska.gromada.org.ua/proekti-podani-dlya-realizacii-gromadskogo-bjudzhetu-v-2020-roci-1574691940/

14:28 25.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь