A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотниківська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Сторінка на стадії наповнення

Дата: від до Скинути

Запрошуємо родини полеглих Героїв Тернопільської та Хмельницької областей.

Запрошуємо родини полеглих Героїв Тернопільської та Хмельницької областей.

Програма передбачає безкоштовне комфортне проживання та харчування. Щоденно служитиметься Св. Літургія і панахида за полеглих воїнів у російсько-українській війні; праця в групах з практичним психологом( чоловіки і  жінки окремо); арт терапія; майстер клас з прикрас; духовні розмови та відпочинок. Доїзд з Тернополя і назад.

14:46 26.03.2024

19 - 20 березня  2024 р. представниці громадської організації «ТМЖК «Відродження нації» спільно з  Головним управлінням Національної соціальної сервісної служби у Тернопільській області   в рамках проєкту «Забезпечення комплексного реагування з метою

19 - 20 березня 2024 р. представниці громадської організації «ТМЖК «Відродження нації» спільно з Головним управлінням Національної соціальної сервісної служби у Тернопільській області в рамках проєкту «Забезпечення комплексного реагування з метою

19 - 20 березня     2024 р. представниці громадської організації «ТМЖК «Відродження нації» спільно з  Головним управлінням Національної соціальної сервісної служби у Тернопільській області   в рамках проєкту «Забезпечення комплексного реагування з метою захисту осіб, які постраждали від насильства, пов'язаного з війною, торгівлі людьми, експлуатації чи ґендерно-зумовленого насильства  у Тернопільській області» провели дводенний тренінг для    представників мультидисциплінарних та міжвідомчих груп  Золотниківської, Нараївської, Микулинецької, Монастириської, Саранчуківської  територіальних громад  Тернопільської області.

19:44 23.03.2024

Співпраця агровиробників та пасічників є не лише запорукою збереження екологічно безпечного середовища, але й важливим фактором підвищення урожайності с/г культур.

Співпраця агровиробників та пасічників є не лише запорукою збереження екологічно безпечного середовища, але й важливим фактором підвищення урожайності с/г культур.

    Щороку, навесні, в період масових обробок полів реєструються випадки      отруєння бджіл при внесенні пестицидів.

09:19 22.03.2024

Кожна дитина👫 потребує родини, в якій любові🧡 вистачає на всіх

Кожна дитина👫 потребує родини, в якій любові🧡 вистачає на всіх

Якщо ви маєте бажання допомагати дітям, які залишилися без батьків, подарувати їм родину👨‍👩‍👦‍👦, ви можете створити дитячий будинок сімейного типу та взяти дітей на виховання та спільне проживання. ДИТЯЧИЙ БУДИНОК СІМЕЙНОГО ТИПУ – це сім’я, яка створюється за бажанням подружжя або окремої особи, яка не перебуває у шлюбі, для забезпечення вихованням в сімейному оточенні від п’яти дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування. Загальна кількість дітей у ДБСТ не має перевищувати 10 дітей.  Дитина в ДБСТ зберігає статус дитини-сироти або дитини, позбавленої батьківського піклування та користується всіма відповідними пільгами, перебуває у ДБСТ до досягнення 18-річного віку, а в разі продовження навчання у професійно-технічному, вищому навчальному закладі  - до його закінчення, але не пізніше досягнення нею 23-річного віку.  Фінансування дитячого будинку сімейного типу відбувається з державного бюджету. Розмір державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, становить два з половиною прожиткових мінімуми для дітей відповідного віку, за вихованцями зберігаються раніше призначені аліменти, пенсія, інші види державної допомоги.  Додатково батьки-вихователі отримують грошове забезпечення (заробітна плата) на рівні одного прожиткового мінімуму для працездатної особи на кожну дитину-вихованця.  Тим, хто паралельно виконує обов’язки вихователя, зараховується в загальний трудових стаж.

16:54 21.03.2024

CЕРВІС ПОДАЧІ РОБОТОДАВЦЯМИ ЕЛЕКТРОННИХ СКАНОВАНИХ КОПІЙ ТРУДОВИХ КНИЖОК НАЙМАНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЧЕРЕЗ ВЕБПОРТАЛ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ

CЕРВІС ПОДАЧІ РОБОТОДАВЦЯМИ ЕЛЕКТРОННИХ СКАНОВАНИХ КОПІЙ ТРУДОВИХ КНИЖОК НАЙМАНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЧЕРЕЗ ВЕБПОРТАЛ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ

Для великих страхувальників, а також для тих в кого є централізовані бухгалтерії (школи, садочки та ін.) реалізовано можливість надання доступу спеціалісту кадрової служби для введення інформації про трудові відносини.

10:32 21.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь