A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотниківська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Сторінка на стадії наповнення

Дата: від до Скинути

20 грудня 2019 року  відбулася 41 сесія 7  скликання

20 грудня 2019 року відбулася 41 сесія 7 скликання

20 грудня 2019 року  відбулася 41 сесія 7  скликання в оновленій залі засідань Золотниківської сільської ради. Завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агенство США з міжнародного розвитку (USAID) .Золотниківська ОТГ є партнером програми USAID DOBRE,  що виконується організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агенством США з міжнародного розвитку (USAID).

16:49 21.12.2019

Молодіжний_працівник

Молодіжний_працівник

З інформаційним візитом для молоді 18 грудня до Золотниківської сільської ради завітали експерт із залученням громадськості Ігор Добко  та координатор нашої ОТГ Оксана Салівончик 

10:31 19.12.2019

10 грудня відбулася зустріч щодо створення ринку

10 грудня відбулася зустріч щодо створення ринку

10 грудня у приміщенні Золотниківської сільської ради, за підтримки Програма DOBRE , відбулася зустріч щодо створення ринку. У заході взяли участь представники та представниці органів місцевого самоврядування, місцевого бізнесу, молоді, активних громадян зацікавлених у розвитку Золотниківської громади.

14:48 11.12.2019

Шановні військовослужбовці та ветерани Збройних Сил України!

Шановні військовослужбовці та ветерани Збройних Сил України!

Шановні військовослужбовці та ветерани Збройних Сил України!         Сьогодні ми відзначаємо свято тих, хто причетний до високого і почесного звання військовослужбовця, хто обрав для себе нелегку, але достойну професію – захищати нашу державу.         Нині Україна пишається своїм військом і довіряє йому, адже відродившись в умовах війни, українська армія пройшла чимало випробувань, зміцніла, набула безцінного бойового досвіду та зламала загарбницькі плани озброєного до зубів ворога. Боєздатні Збройні Сили України – це здобуток і заслуга мільйонів українців, в тому числі й уродженців та мешканців Золотниківської громади – істинних патріотів своєї держави, які щоденно роблять свій внесок у розбудову армії, вміло воюючи на передовій, тренуючись на військових полігонах, допомагаючи армії як волонтери. Тож бажаємо усім військовим та ветеранам Збройних Сил України міцного здоров’я та сил, миру та спокою, добра та достатку вашим родинам! Ваша мужність та сила здатні подолати будь-які перешкоди. Нехай спокійно відчувають себе під надійним захистом ваші сім’ї і весь український народ!   З повагою сільський голова Д.О. Бугай  

14:44 06.12.2019

22 листопада Золотниківська ОТГ відзначила День Гідності та Свободи

22 листопада Золотниківська ОТГ відзначила День Гідності та Свободи

День Гідності та Свободи відзначили у Золотниківській ОТГ Щороку 21 листопада  Україна відзначає День Гідності та Свободи. Свято було встановлене з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які за часів Помаранчевої Революції та Революції Гідності постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини та громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

16:42 22.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь