Золотниківська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Сторінка на стадії наповнення

Дата: від до Скинути

КОЛЕГІЯ ВІДДІЛУ ОСВІТИ

КОЛЕГІЯ ВІДДІЛУ ОСВІТИ

Відділом освіти Теребовлянської РДА  на території Іванівської ОТГ проведено серпневу колегію, щоб підвести підсумки 2016/2017 навчального року та підготовка до початку 2017-2018 навчального року. Начальник відділу освіти  Й.П. Кацан запросив  взяти участь у серпневій  освітянській колегії сільських голів  Микулинецької та ЗолотниківськоїОТГ, які не змогли  бути присутніми,  але    представниками були: заступник голови Микулинецької громади Горячов В.Є.,заступник з гуманітарних питань Золотниківської ОТГКузьменюк О.І. і голова Теребовлянської райдержадміністрації Ништа Ю.М., голова Теребовлянської районної ради Смільський І.М.,начальник відділу освіти Кацан Й.П., отець Микола Медюх, служитель Маріївського Духовного центру Зарваниця.

21:54 03.09.2017

НАВЧАЛЬНІ ЗБОРИ

НАВЧАЛЬНІ ЗБОРИ

Відповідно до розпорядження начальника Генерального штабу Збройних Сил України від 27.07.2017 року № 501/4/М 2059 один працівник Золотниківської сільської ради вирушив на 30- денні навчальні збори військовозобов’язаних запасу на базі військових частин бойового складу Збройних Сил України.

21:05 03.09.2017

СВЯТКУВАННЯ ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

СВЯТКУВАННЯ ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

День 24 серпня для українців 26 роки тому став знаменним. Саме в цей день 1991 року Україна виборола свою незалежність. З першого ж року своєї самостійності ми, українці, відзначаємо цей день на державному рівні.

20:58 03.09.2017

СВЯТКУВАННЯ ДНЯ СЕЛА

СВЯТКУВАННЯ ДНЯ СЕЛА

«Пахне рідне село : і цвітінням лугів, і роздоллям небес, і піснями гаїв, і полями, де сонячне світить чоло – пахне цвітом село…..».

17:33 03.09.2017

КНИЖКОВА ВИСТАВКА "ЖИВИ МОЯ ДЕРЖАВО, УКРАЇНО!"

КНИЖКОВА ВИСТАВКА "ЖИВИ МОЯ ДЕРЖАВО, УКРАЇНО!"

       До 26-ої річниці Незалежності України в Соколівській бібліотеці-філії оформлена  книжкова виставка «Живи моя державо, Україно!», яку підготувала і оформила Олена Гончар.Святкуймо і пам’ятаймо слова видатного українського політичного діяча, історика,публіциста польського походження Вячеслава (Вацлава) Липинського (1882-1931), палкого патріота України:                        

17:07 03.09.2017

Екскурсія в музей Йосипа Сліпого село Заздрість

Екскурсія в музей Йосипа Сліпого село Заздрість

Завершується рік, проголошений Роком Патріарха Йосипа, адже 17 лютого 2017 р. виповнилося 125 років від дня народження цього видатного вченого, богослова, керівника академічних і наукових інституцій, очільника УГКЦ Йосипа Сліпого.        З нагоди вшанування пам'яті героя-подвижника була організована екскурсія в кімнату - музей Й.Сліпого (УКУ) для учасників творчої самодіяльності та жителів села Надрічне та Соколів, а також для членів учнівського самоврядування за сприянням сільського голови та клопотанням директора Надрічненського будинку культури.          Директор музею  провела цікаву екскурсію, а про особисті речі Й.Сліпого сказала так : "Речі нагадують про величезну працездатність до науки і надзвичайно  молитовний стан. Про те, що все його життя - це була наука і молитва".         Патріарх Йосип - один з найвизначніших мужів Вселенської Церкви, виняткова особистість, людина, яка не зреклася віри і завжди залишалася вірною своїм принципам.  

00:31 26.08.2017

Збори- протест в Золотниківській ОТГ

Збори- протест в Золотниківській ОТГ

      25 квітня 2017 року  о 16 год. відбулась зустріч-протест у Золотниківській ОТГ щодо чуток про закриття Золотниківської районної комунальної лікарні та приєднання громади до Бережанського госпітального округу.

15:25 27.04.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь