Золотниківська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Сторінка на стадії наповнення

Дата: від до Скинути

04  жовтня 2017 року  відбувся автопробіг «Марш Пам’яті», присвячений 75-річчю утворення УПА, 100-річчю Української Революції 1917-1921 років та героям АТО.

04 жовтня 2017 року відбувся автопробіг «Марш Пам’яті», присвячений 75-річчю утворення УПА, 100-річчю Української Революції 1917-1921 років та героям АТО.

Організаторами автопробігу виступили Теребовлянська районна державна адміністрація, відділ освіти райдержадміністрації та районна організація Всеукраїнського товариства «Просвіта» імені Т.Г.Шевченка.

00:09 04.10.2017

День працівника освіти.

День працівника освіти.

З нагоди професійного свята  для педагогів Теребовлянщини відбувся чудовий концерт за участі артистів Тернопільської філармонії та Павла Доскоча.А також були нагороджені грамотами відділу освіти Теребовлянської РДА та управління освіти Тернопільської обласної державної адміністрації  кращі педагоги Золотниківщини, а це: Кулька Руслан Андрійович, вчитель фізичної культури Соколівської ЗОШ І-ІІ ступенів, Малиш Оксана Ярославівна - заступник директора  Золотниківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, завідувач Надрічненського ДНЗ - Романська Оксана Ігорівна.

01:03 29.09.2017

Поздоровлення з днем бібліотекаря

Поздоровлення з днем бібліотекаря

                                                                                          Шановні бібліотекарі!  Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.  Сьогодні книгозбірні – це інформаційні, культурні, освітні заклади, які роблять вагомий внесок у розвиток українського державотворення, сприяють розбудові громадянського суспільства.  Справжніми помічниками та порадниками на шляху до вершин знань і мудрості народу є бібліотекарі – вірні збирачі духовних скарбів, провідники у світ нового і непізнаного. Саме ви, бібліотекарі, допомагаєте читачам бути обізнаними у сучасних проблемах, пізнавати реальну картину світу. Нині бібліотеки є тими інформаційними ланками, які поєднують читачів і управлінські структури, роблять діяльність органів влади прозорою і відкритою для населення. Подальший розвиток бібліотечної справи – це запорука розвитку суспільства.  Бажаємо вам, шановні бібліотекарі, творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів у вашій благородній просвітницькій справі.

00:20 28.09.2017

З ДНЕМ ПРАЦІВНИКА ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ.

З ДНЕМ ПРАЦІВНИКА ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ.

Вітаємо Вас з Днем працівників дошкільної освіти.  Нехай лагідна посмішка сонечка дарує Вам невичерпну енергію, красу і чарівність, життя Ваше буде наповнене щастям, добробутом та натхненням, а в оселі вашій панують світло і злагода, а в серці - добро і мудрість, а в житті - достаток і удача.  Бажаємо Вам нових професійних досягнень і глибокої поваги. Нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця, а доля буде щедро наповнена теплом і любов'ю.

00:15 27.09.2017

РЕМОНТ ДОРІГ В ЗОЛОТНИКІВСЬКІЙ ОТГ

РЕМОНТ ДОРІГ В ЗОЛОТНИКІВСЬКІЙ ОТГ

Автошлях  дороги від села Котузів до села Гвардійськ  став набагато комфортнішим для проїзду рейсового автобуса, шкільного автобуса завдяки співпраці громади і місцевих підприємців.Саме з їхньою підтримкою і допомогою було проведено ямковий ремонт дороги.

22:20 03.09.2017

КОЛЕГІЯ ВІДДІЛУ ОСВІТИ

КОЛЕГІЯ ВІДДІЛУ ОСВІТИ

Відділом освіти Теребовлянської РДА  на території Іванівської ОТГ проведено серпневу колегію, щоб підвести підсумки 2016/2017 навчального року та підготовка до початку 2017-2018 навчального року. Начальник відділу освіти  Й.П. Кацан запросив  взяти участь у серпневій  освітянській колегії сільських голів  Микулинецької та ЗолотниківськоїОТГ, які не змогли  бути присутніми,  але    представниками були: заступник голови Микулинецької громади Горячов В.Є.,заступник з гуманітарних питань Золотниківської ОТГКузьменюк О.І. і голова Теребовлянської райдержадміністрації Ништа Ю.М., голова Теребовлянської районної ради Смільський І.М.,начальник відділу освіти Кацан Й.П., отець Микола Медюх, служитель Маріївського Духовного центру Зарваниця.

21:54 03.09.2017

НАВЧАЛЬНІ ЗБОРИ

НАВЧАЛЬНІ ЗБОРИ

Відповідно до розпорядження начальника Генерального штабу Збройних Сил України від 27.07.2017 року № 501/4/М 2059 один працівник Золотниківської сільської ради вирушив на 30- денні навчальні збори військовозобов’язаних запасу на базі військових частин бойового складу Збройних Сил України.

21:05 03.09.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь