Золотниківська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Піврічне звітування за 2024 рік

Дата: 12.07.2024 14:45
Кількість переглядів: 75

Фото без опису

12 липня 2024 року  ПОГ СВГ ВППП Тернопільського РУ поліції ГУНП в Тернопільській області Старшим лейтенантом поліції Цюприком Назарем Івановичем було прозвітовано про результати проведеної роботи за піврічне звітування за 2024 рік.

Зокрема було прозвітовано про стан забезпечення публічної безпеки та порядку, превентивні заходи щодо запобігання та протидії вчиненню адміністративних і кримінальних правопорушень, вчинення домашнього насильства та інші протиправні дії.

Під час звітування, доведено до присутніх про стан правопорядку на території Золотниківської територіальної громади, про результати розгляду звернень громадян та вжиті заходи, про проведену роботу з особами які перебувають на профілактичних обліках, про превентивні заходи щодо порушень громадського порядку та правил дорожнього руху, а також взаємодію з іншими органами та устанвоами направлену на створення та покращення безпекового середовища в громаді.
Поліцейським офіцером громади також надано роз’яснення щодо запобігання шахрайствам та як не стати жертвою шахрайських дій злочинців, у тому числі під час дії воєнного стану.

Піврічне звітування за 2024 ПОГ СВГ ВППП Тернопільського РУ поліції ГУНП в Тернопільській області старший лейтенант поліції ЦЮПРИК Назар Іванович



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь