A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотниківська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Гвардія наступу

Дата: 03.03.2023 09:15
Кількість переглядів: 55

У Тернопільській області розпочався проєкт зі створення додаткових штурмових бригад під назвою «Гвардія наступу». Головна мета – звільнення всіх українських земель від російських загарбників.

«Гвардія наступу» – це професійні штурмові бригади Міністерства внутрішніх справ України. Або, як ще кажуть, команди бійців-патріотів, які прагнуть винищити ворога та звільнити окуповані землі України. Бригади з добровольців формуються на базі Нацполіції, Держприкордонслужби та Нацгвардії.

Всього створять вісім бригад з різними назвами: «Лють», «Рубіж», «Кара-даг», «Буревій», «Азов», «Червона калина», «Сталевий кордон» та «Спартан». Основа нових бригад – офіцери та солдати, які мають чималий бойовий досвід. Кожна бригада матиме свій напрямок і своє завдання.

Наприклад, якщо хтось мріє першим встановити український прапор на території тимчасово окупованого Криму, тоді для вас ідеально підійде бригада «Кара-даг». Якщо ви мрієте звільнити від окупантів Маріуполь, тоді вам в команду «Азов» чи «Спартан».

Детальніше про кожну бригаду можна прочитати на офіційному сайті «Гвардії наступу».

Які умови для добровольців? До бригад прийматимуть людей віком від 18 до 60 років. Жодних обмежень щодо статі немає, тобто це можуть бути як жінки, так і чоловіки. З акцентували увагу і на тому, що серед добровольців раді будуть бачити не лише жителів Тернополя та області, а й переселенців. Які через війну, окупацію їх рідної землі змушені переїхати на західну частину України.

Вступити до лав Національної гвардії, Національної поліції чи Державної прикордонної служби можна у місцевих ЦНАПах, де добровольцям пропонуватимуть вісім бригад на вибір. У Тернопільській області це можна зробити у п’яти центрах надання адміністративних послуг:

Чортків (вулиця Тараса Шевченка, 21);

Бережани (вулиця Банкова, 3);

Кременець (вулиця Тараса Шевченка, 36);

Тернопіль (вулиця Князя Острозького, 6);

Теребовля (вулиця Князя Василька, 10-а).

У кожному з цих ЦНАПів біля входу є спеціальний пост, де сидітимуть представники служб. Ви можете звернутися до них, вони вас проконсультують і допоможуть визначитися.

Якщо не бажаєте шукати ЦНАПи, то ознайомитися з інформацією та подати заявку можна на офіційному сайті «Гвардії наступу». Після консультації та заповнення відповідної анкети, в обов’язковому порядку треба пройти військову медичну комісію та психологічне тестування. Крім того, процедура відбору передбачає проведення співбесіди.

Після відбору добровольців та формування штату штурмових бригад, триватиме вишкіл та бойове злагодження бійців. Фахівці профільних підрозділів зазначають, що бійців даних штурмових підрозділів забезпечуватимуть найновішим спорядженням та зброєю.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь