Золотниківська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

11 засідання комісії з питань захисту прав дитини Золотниківської сільської ради

Дата: 13.09.2023 16:06
Кількість переглядів: 39

 

13 вересня 2023 року відбулось 11 засідання комісії з питань захисту прав дитини Золотниківської сільської ради.  Засідання проходило під головуванням  заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів, заступника голови комісії – Василя Головатого, матеріали засідання підготовлені головним спеціалістом Служби у справах дітей Золотниківської сільської ради – Оксаною Рманською.

 

На засіданні комісії розглядались питання:

1. Про взяття на облік служби у справах дітей сільської ради ХХХХХ ХХХХХ ХХХХХ, ХХ.ХХ.ХХ р.н. та  ХХХХХ ХХХХХ ХХХХХ, ХХ.ХХ.ХХ р.н.        

2. Про затвердження складу Міждисциплінарної команди з метою затвердження індивідуального плану соціально-правового захисту дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах ХХХХХ ХХХХХ ХХХХХ, ХХ.ХХ.ХХ р.н. та  ХХХХХ ХХХХХ ХХХХХ, ХХ.ХХ.ХХ р.н.          

3. Затвердження індивідуальних планів соціально-правового захисту дітей які опинились у складних життєвих обставинах ХХХХХ ХХХХХ ХХХХХ, ХХ.ХХ.ХХ р.н. та  ХХХХХ ХХХХХ ХХХХХ, ХХ.ХХ.ХХ р.н.        

4. Про зняття з обліку служби у справах дітей: ХХХХХ ХХХХХ ХХХХХ, ХХ.ХХ.ХХ р.н.,  ХХХХХ ХХХХХ ХХХХХ, ХХ.ХХ.ХХ р.н. ХХХХХ ХХХХХ ХХХХХ, ХХ.ХХ.ХХ р.н.,  ХХХХХ ХХХХХ ХХХХХ, ХХ.ХХ.ХХ р.н,  ХХХХХ ХХХХХ ХХХХХ, ХХ.ХХ.ХХ р.н.,  ХХХХХ ХХХХХ ХХХХХ, ХХ.ХХ.ХХ р.н.,   ХХХХХ ХХХХХ ХХХХХ, ХХ.ХХ.ХХ                                           р.н.,  жителів села ХХХХХХ

5. Про затвердження складу Міждисциплінарної команди з метою перезатвердження індивідуального плану соціально-правового захисту дітей ХХХХХ ХХХХХ ХХХХХ, ХХ.ХХ.ХХ р.н.,  ХХХХХ ХХХХХ ХХХХХ, ХХ.ХХ.ХХ р.н.  жителів села ХХХХХХ, як дітей, що опинилися в складних життєвих обставинах.

6. Про перегляд та перезатвердження індивідуальних планів соціально-правового захисту дітей які опинились у складних життєвих обставинах:  ХХХХХ ХХХХХ ХХХХХ, ХХ.ХХ.ХХ р.н.,  ХХХХХ ХХХХХ ХХХХХ, ХХ.ХХ.ХХ р.н.  жителів села ХХХХХХ

 

 

В ході розгляду питань, з метою захисту прав та законних інтересів дітей, вивчались та брались до уваги забезпечення батьками належного догляду за дітьми, житлові умови, відносини в сім’ї,  ставлення батьків до виконання їх батьківських обов`язків, умови проживання сім’ї, інформація від дільничних  офіцерів поліції, закладу освіти, старости, потреби дітей.

В ході засідання були прийняті рішення в якнайкращих інтересах дітей.

 

Комісія з питань захисту прав дитини Золотниківської сільської ради, відповідно до Положення про комісію, здійснює свою діяльність не рідше ніж 1 раз на місяць, при необхідності може бути скликана позачергова Комісія.

 

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ! ЯКЩО У ВАС ВИНИКЛИ ПИТАННЯ, ЯКІ СТОСУЮТЬСЯ ЗАХИСТУ ПРАВ ТА ІНТЕРЕСІВ ДІТЕЙ І ПОТРЕБУЮТЬ КОЛЕГІАЛЬНОГО ВИРІШЕННЯ, ПРОСИМО ЗВЕРТАТИСЬ ЗА АДРЕСОЮ: вул. Містечко,25, с. Золотники (1 поверх адміністративного приміщення, Служба у справах дітей  Золотниківської сільської ради)

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь