A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотниківська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

ПРОТОКОЛ № 4 позачергового засідання місцевої комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Золотниківської сільської ради

Дата: 07.04.2020 14:29
Кількість переглядів: 771

Фото без описуФото без опису

                                                         УКРАЇНА

                               ЗОЛОТНИКІВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА                           

       ТЕРЕБОВЛЯНСЬКОГО РАЙОНУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

вул. Містечко 25, с.Золотники 48115,  тел.(03551) 3-11-42, 3-11-44, факс 3-11-42

e-mail: 04394585@mail.gov.ua           Код ЄДРПОУ   04394585

Фото без опису

 

 

Комісія з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних

ситуацій

 

ПРОТОКОЛ № 4

 

 позачергового засідання місцевої комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету

Золотниківської сільської  ради

 

   с. Золотники                                                                     06 квітня 2020 року. 

Головує :

                      - сільський          голова - голова місцевої комісії з ПТЕБ та НС

                       виконавчого комітету Золотниківської сільської ради  - Бугай Д.О.

Секретар :          - завідувач військово – облікового бюро -  секретар комісії з ПТЕБ та НС  виконавчого комітету Золотниківської сільської ради   Лагошняк Л.Т.

Присутні :          -  заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих

                            органів ради - заступник голови комісії ПТЕБ та НС 

                            виконавчого комітету Золотниківської сільської ради

                            Данилишин М.І .

                              -  начальник Золотниківської місцевої пожежної команди    _

                                заступник голови комісії ПТЕБ та НС   виконавчого

                              комітету     Золотниківської сільської ради Барський Я.А.;

  •  начальник відділу з освіти,культури,молоді,спорту та туризму Золотниківської сільської ради- член  місцевої комісії місцевої комісії. з ПТЕБ та НС     виконавчого комітету Золотниківської сільської ради  Кузьменюк О.І.;
  •   старости населених пунктів – члени  місцевої комісії. з ПТЕБ та НС    виконавчого комітету Золотниківської сільської ради  (за     списком).            
  • керівники структурних підрозділів сільської  ради, які не входять у склад місцевої комісії питань ТЕБ та НС,

                          -  в.о.головного лікаря КУ ТРР „Золотниківська  районна

                             лікарня” – Рудик В.З;

                          -   лікар  загальної практики  сімейний лікар  Турчак М.Т.

 

 

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ:

 

1.Про  вжиття необхідних додаткових та обмежувальні заходів для  відведення загрози та забезпечення  безпеки і здоровя громадян  й запобігання поширенню на території населених пунктів Золотниківської сільської ради об’єднаної територіальної громади гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19.

 

Доповідали:

 

  - сільський голова - голова місцевої комісії з ПТЕБ та НС  виконавчого

комітету     Золотниківської сільської ради  - Бугай Д.О.

-  в.о.головного лікаря КУ ТРР „Золотниківська  районна лікарня” – Рудик В.З;

-   лікар  загальної практики  сімейний лікар  Турчак М.Т.

 

2. Про стан  забезпечення  санітарно-епідеміологічного благополуччя населення та виконання заходів щодо стабілізації епідеміологічної ситуації  спричиненої коронавірусом COVID-19 на території населених  пунктів Золотниківської сільської ради об’єднаної територіальної громади

 

 Доповідали:

 

  - сільський голова - голова місцевої комісії з ПТЕБ та НС  виконавчого

комітету     Золотниківської сільської ради  - Бугай Д.О.

- в.о.головного лікаря КУ ТРР „Золотниківська  районна лікарня” – Рудик В.З;

-   лікар  загальної практики  сімейний лікар  Турчак М.Т.

 

СЛУХАЛИ:

 

1.Про  вжиття необхідних додаткових та обмежувальні заходів для  відведення загрози та забезпечення  безпеки і здоровя громадян  й запобігання поширенню на території населених пунктів Золотниківської сільської ради об’єднаної територіальної громади гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19.

 

Бугай Д.О.ознайомив членів комісії із ситуацією яка склалася в Україні щодо запобігання занесенню і поширенню гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19 і вжиття необхідних  додаткових та обмежувальних заходів на території  населених пунктів громади. Ознайомив присутніх  із  внесеними змінами Постановою Кабінету Міністрів України від 02.04.2020 року  за № 255 «Про внесення  змін до Постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 року  № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19”»».

Рудик В.З. -  доповів про ситуацію в районі та   Золотниківській  громаді щодо вжиття додаткових  та  обмежувальних  заходів щодо запобігання занесенню і поширенню гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19. Повідомив  про  часткову забезпеченість   необхідними медикаментами та  захисними костюмами .

Турчак М.Т.доповів про ряд дієвих заходів, які необхідно вжити терміново щодо запобігання занесенню і поширенню коронавірусу COVID-19 на територію населених пунктів громади. Також звернувся з клопотанням щодо виділення коштів з сільського бюджету для закупівлі засобів захисту персоналу первинної медицини на випадок оперативного контакту з можливими хворими і носіями COVID-19.

 

ВИРІШИЛИ:

 

1.Заслухану інформацію доповідачів взяти до відома.

2.Керівникам підприємств,установ , організацій незалежно від форм власності та підпорядкування забезпечити неухильне виконання вимог  визначених   Постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року №211 “Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19” із змінами внесеними  Постановою Кабінету Міністрів України від 02.04.2020 року  за № 255 «Про внесення  змін до Постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 року  № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19”»» .

3.Інформувати населення  про внесені зміни Постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року №211 “Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19”  а також  про впровадження профілактичних  ,протиепідеміологічних та інших заходів на території населених пунктів Золотниківської сільської ради .

Термін виконання: терміново та  до стабілізації епідемічної ситуації або особливого розпорядження.

 

Голосували :

 

 Про  вжиття необхідних додаткових та обмежувальні заходів для  відведення загрози та забезпечення  безпеки і здоровя громадян  й запобігання поширенню на території населених пунктів Золотниківської сільської ради об’єднаної територіальної громади гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19.

 

ЗА  - « 21 »  , ПРОТИ – « 0», УТРИМАЛИСЬ – « 0».

 

СЛУХАЛИ :

 

2. Про стан  забезпечення  санітарно-епідеміологічного благополуччя населення та виконання заходів щодо стабілізації епідеміологічної ситуації  спричиненої  виявлення коронавірусом COVID-19 на території населених  пунктів Золотниківської сільської ради об’єднаної територіальної громади

 

Бугай Д.О.ознайомив членів комісії із заходами  які  вживаються  сільською радою  по стабілізації епідеміологічної ситуації  спричиненої коронавірусом COVID-19 на території населених  пунктів Золотниківської сільської ради . Вказав що 01 квітня  поточного року силами Золотниківської місцевої пожежної команди   проводилась  дезінфекція  місць масового  скупчення та відвідування  людей в населених пунктах громади, це  біля будівель старостинських округів, закладів  шкільної та дошкільної освіти,фельдшершиких пунктів,  зупинок  автомобільного транспорту,територій перед  будівлями церков. Наголосив, що    дана робота буде продовжуватись і надалі. Вказав що  в зв’язку з незахищеністю медперсоналу який   контактував з хворими  на корона вірус   маємо  вже прецендент в Монастириській лікарні Тернопільської області.  Запропонував звернутись до суб’єктів підприємницької діяльності  котрі здійснюють діяльність на території населених пунктів громади з проханням  у придбанні необхідних  дезінфікуючих засобів   для   проведення дезинфекцї населених пунктів громади,придбання засобів індивідуального захисту (багаторазових захисних костюмів,окулярів захисних,рукавиць латексних надміцних,респіраторів медичних багаторазових,масок медичних,бахіл,шапочок одноразових,дезінфікуючих розчинів гідрохлориту натрію-А та АХД-2000 )  для  працівників  відділення швидкої допомоги  пунктом базування в с.Золотники, Золотниківської  районної лікарні ,сімейним лікарям, фельдшерам  населених пунктів громади.

Рудик В.З. -  доповів про ситуацію в    Золотниківській  громаді та районі  щодо  забезпечення  санітарно – епідеміологічного благополуччя та заходах які вживаються лікарнею на випадок виявлення  корона вірусу на території населених пунктів громади.

Турчак М.Т.доповів про  заходи  які вже  вжиті і які  необхідно вжити терміново щодо запобігання занесенню і поширенню коронавірусу COVID-19 на територію населених пунктів громади. Також звернувся з клопотанням щодо виділення коштів з сільського бюджету для закупівлі засобів захисту персоналу первинної медицини на випадок оперативного контакту з можливими хворими і носіями COVID-19.

 

ВИРІШИЛИ:

 

1.Заслухану інформацію доповідачів взяти до відома.

 

2. Секретарю комісії з ПТЕБ та НС  виконавчого комітету Золотниківської

сільської ради   Лагошняк Л.Т.  підготувати звернення до суб’єктів підприємницької діяльності  котрі здійснюють діяльність на території населених пунктів громади з проханням відповідно до фінансової можливості  у придбанні необхідних  дезінфікуючих засобів   для   проведення дезинфекцї населених пунктів громади,придбання засобів індивідуального захисту (багаторазових захисних костюмів,окулярів захисних,рукавиць латексних надміцних,респіраторів медичних багаторазових,масок медичних,бахіл,шапочок одноразових,дезінфікуючих розчинів гідрохлориту натрію-А та АХД-2000 )  для  працівників  відділення швидкої допомоги  пунктом базування в с.Золотники, Золотниківської  районної лікарні ,сімейним лікарям, фельдшерам  населених пунктів громади.

Термін виконання: терміново та  до стабілізації епідемічної ситуації або особливого розпорядження.

Голосували :

 

Про стан  забезпечення  санітарно-епідеміологічного благополуччя населення та виконання заходів щодо стабілізації епідеміологічної ситуації  спричиненої  виявлення коронавірусом COVID-19 на території населених  пунктів Золотниківської сільської ради об’єднаної територіальної громади

 

ЗА  - « 21 »  , ПРОТИ – « 0», УТРИМАЛИСЬ – « 0».

 

 

ВИСТУПИВ :

 

Бугай Данило Орестович - сільський    голова - голова місцевої комісії з ПТЕБ та НС  виконавчого комітету Золотниківської сільської ради  - наголосив на важливості даних питань,швидкого реагування відповідних служб й  виконання рішень комісії, а також оперативного подання матеріалів для опрацювання, підготовки  та  проведення засідань комісії, вказав на  дотриманні   суворої виконавської дисципліни  , одержання та направлення  звітів про виконання рішень місцевої комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Золотниківської сільської  ради.

Підбив підсумки роботи місцевої  даної комісії  та завершив позачергове засідання

                                                                    

Сільський  голова  - голова місцевої

комісії з ПТЕБ та НС

Золотниківської сільської ради                                Бугай Данило

 

Секретар комісії                                                               Лагошняк Людмила

 

 

Протокол  вела   _______      Людмила Лагошняк

 

 

 

 

 

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь