A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотниківська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

11 жовтня 2019р. у приміщенні Соколівської ЗОШ І-ІІ ступенів відбувся інтеграційний захід з головою «Турнір з міні – футболу. Шашковий турнір» присвячений «Дню Захисника України».

Дата: 15.10.2019 15:30
Кількість переглядів: 1219

11 жовтня 2019р. у приміщенні Соколівської ЗОШ І-ІІ ступенів відбувся інтеграційний захід з головою «Турнір з міні – футболу. Шашковий турнір» присвячений  «Дню Захисника України».  Даний захід був проведений в рамках проекту "Голос громади в місцевому самоврядуванні", який впроваджує ФРГО «Західноукраїнський ресурсний центр», регіональний партнер програми USAID DOBRE в Тернопільській області.

Даний захід складався з 4-х частин:

  1. Урочистий концерт присвячений «Дню Захисника України»
  2. Турнір з міні – футболу
  3. Шашковий турнір
  4. Виступ Бугая Данила Орестовича, під час якого було дано відповіді на поставлені жителями запитання.

Урочистий концерт присвячений «Дню Захисника України» розпочався, о 11:00 год. Фото без опису де учні Соколівської школи танцювали, співали, й розказували вірші.

Фото без опису

Опісля концерту, відбувся «Турнір з міні – футболу» та «Шашковий турнір», де взяли участь від найменших до старших жителі Золотниківської ОТГ і сільський голова Бугай Данило Орестович.

І місце у турнірі з міні – футболу зайняли учні  Соколівської ЗОШ І-ІІ ст., учні Вишнівчицької опорної школи І-ІІІ ст. зайняли ІІ місце у турнірі з міні – футболу, Золотниківської ЗОШ І-ІІІ ст. зайняли ІІІ місце у турнірі з міні – футболу.

Учні Соколівської ЗОШ І-ІІ ст. зайнявши перше місце з міні- футболу, мали змогу зіграти міні- футбол з дорослою командою, яка складалася з жителів Золотниківської ОТГ і сільського голови Бугая Данила Орестовича.

                   У шашковому турнірі учні першої команди Соколівської ЗОШ І-ІІ ст. зайняли перше місце, учні Золотниківської ЗОШ І-ІІІ ст. зайняли друге місце, учні другої команди Соколівської ЗОШ І-ІІст. зайняли третє місце. Учасники, які зайняли призові місця грали у шашки з сільським головою Бугайом Данило Орестовичом і жителями громади.Фото без опису

                   Після проведених турнірів з міні футболу та шашок жителі Золотниківської ОТГ, мали можливість, задати питання до сільського голови, написавши анонімні запитання. Після нагородження грамотами і подарунками призерів з турніру міні-футболу і шашкового турніру, сільський голова відповідав на запитання, які надходили протягом інтеграційного заходу.

Фото без опису

Усі хто відвідав інтеграційний захід, отримав масу позитивних емоцій.

Більше фото інтеграційного заходу, можна переглянути за посиланням: http://zolotnykivska.gromada.org.ua/album/4690/

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь